logo
Booking Biografi Repertoire Undervisning
klaver noder
Forside > Booking

Booking

Jeg har sammensat et bredt repertoire af lettere klassisk musik der kan bidrage med liv, atmosfære og måske en stemning som i 1800-tallets saloner. Derudover kan der suppleres med nyere hits, musicals og evergreens.

Ønsker De yderligere information eller blot et uforpligtende tilbud, kan nedenstående formular benyttes.

Navn


E-mail


Telefon


Information om arrangementet
(Sted, tidspunkt og type arrangement)


Eksempler fra repertoiret

Chopin
Vals i As-dur

Lloyd Webber
Memory

Mozart
Rondo alla turca

Brahms
Vals i As-dur

G. Douglas
What a Wonderful World

Rubinstein
Melodie i F-dur

H. Carmichael
Georgia

Hvad kan jeg tilføre dit arrangement?

Klassisk musik til arrangementet tager udgangspunkt i en ide om at skabe et alternativ til den traditionelle hyggepianist eller keyboardspiller. Med velklingende baggrundsmusik på et behageligt lydniveau til middagen, kan jeg give en god musikoplevelse samtidig med at man sparer sine ører til højere lydtryk senere på aftenen.

Til brylluppet bidrager jeg til den romantiske stemning med stykker som Liebestraum af Liszt og Bryllupsdag på Troldhaugen af Grieg. Ønsker man et personligt tilrettelagt indslag med sang- eller instrumentalsolister arrangeres det gerne. Endvidere spiller jeg gerne til festsange og brudevals. Skåleviser blander jeg mig udenom.

Hvad spiller jeg?

Wienerklassiske perler af Mozart, Haydn og Beethoven, romantiske stykker af Chopin, Schumann, Schubert, Brahms m.fl. samt populære salontoner og wienervalse. Derudover kan jeg spille nyere hits, musicals og evergreens.

Referencer

Hermed en hilsen fra os med en stor tak for din indsats ved vores bryllup. Vi nød dit spil og der faldt rigtig mange komplimenter undervejs og efterfølgende. Det var helt perfekt og lagde den rigtige stemning til brylluppet, som vi ønskede det. - Torben og Louise

Tusind tak for dit smukke spil til vores bryllup i lørdags. Du gjorde en smuk og fantastisk dag fuldendt. Det var så skønt at lytte til alle dine smukke toner. Det var endnu bedre, end vi havde håbet på. - Dorte og Peter

Vi vil blot sige tak for den dejlige musik til vores bryllup på Holckenhavn slot.Vi har kun fået positive henvendelser fra vores gæster vedr. musikken. - Camilla og Paw

Tusind tak for suverænt godt klaverspil til vores bryllup. - Annette, brud


Brug for yderligere oplysninger?

Jørgen Groth-Andersen
Tlf.: 66 16 98 68
Mobilnr.: 21 24 75 97

E-mail: info@GrothKlaver.dk

Priser

Aftenmiddag
max 5 timer: 3500,-

Dagsarrangement
max 4 timer: 2800,-

Ekstra timer
500,-

Kortere arrangementer
Indhent tilbud

Findes der ikke et velstemt klaver/flygel på stedet, medbringer jeg gerne et instrument af høj kvalitet
Jørgen Groth-Andersen pianist
“Vi vil gerne takke for at du var med til at gøre vores bryllupsfest til noget helt særligt. Vi var yderst tilfredse med den musik du spillede”

- Per og Maria
Copyright © 2006 Jørgen Groth-Andersen. Udviklet af Henrik Hoffmark